Arama

Erdoğan kirli planı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güney sınırımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun amacının DEAŞ'la mücadele olduğunu kim iddia edebilir. Terör koridoru sadece Türkiye'yi kuşatmaya yöneliktir."

Erdoğan kirli planı açıkladı
Yayınlanma Tarihi: 12.10.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 12.10.2017 14:41

Beştepe'de düzenlenlen valiler toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,ABD'ye çok sert mesajlar verdi. ABD'nin Türkiye'nin güneyinde terörle mücadele adı altında hayata geçirmeye çalıştığı kirli plana değinen Erdoğan, "Güney sınırımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun amacının DEAŞ'la mücadele olduğunu kim iddia edebilir. Terör koridoru sadece Türkiye'yi kuşatmaya yöneliktir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama şu şekilde:
Biz kabile devleti değiliz. Biz size muhtaç değiliz. Biz sizden paramızla silah istediğimizde 'kongre' diyorsun ama terör örgütüne ücretsiz silah veriyorsun. Niye, "Türkiye'yi güneyden kuşatalım" diye.

Bunlar bizi herhalde görmez, sağır, böyle zannediyorlar. Öyle alışmışlar çünkü ama böyle bir Türkiye yok artık. Uluslararası rekabette de yerini alacak bir Türkiye'yiz. Bunun köşe taşları da sizlersiniz. Sizler dik durusanız bunlar, buralarda en ufak bir cirit atamazlar. Tüm piyonları ile yıllardır besledikleri lejyonerleri ile bunlar üzerimize geliyorlar, gelecekler ama biz sağlam duralım.

Erdoğan: Sig Sauer silahlarını bundan sonra kullanmayacağız

"ZULÜM 1453'TE BAŞLADI" YAZISI TESADÜF DEĞİLDİ

Türkiye asırlık bir hesaplaşma ile karşı karşıyadır. Gezi olaylarında duvarlara ne yazdılar, "Zulüm 1453'te başladı" diye yazılması, Kadıköy'de, asla tesadüfi değildir. Zulüm olarak görenler olsa olsa Bizans'ın çocukları olur. Bu milletin evladı olmaz.

Güney sınırımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun amacının DEAŞ'la mücadele olduğunu kim iddia edebilir. Terör koridoru sadece Türkiye'yi kuşatmaya yöneliktir. Rejim, PKK'ya oradan 'yanınızdayız', Barzani'ye 'yanınızdayız' diyor. Barzani ile çatışan PYD şimdi 'beraberiz' diyor.

.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN