Arama

Başörtülü kadına saldıran vandal yakalandı

İstanbul Ataşehir'de yolda yürüyen kadına önce omuz atıp ardından da yumrukla saldıran şehir eşkıyası yakalandı.

Başörtülü kadına saldıran vandal yakalandı
Yayınlanma Tarihi: 2.10.2017 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 02.10.2017 09:06

Ataşehir'de yolda yürüdüğü esnada, A.Ç. isimli kadına önce omuz sonra yumruk atarak kayıplara karışan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı. Şehir eşkıyasının Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıf öğrencisi 24 yaşındaki Hakan Dağ olduğu öğrenildi..

Olay, Ataşehir'de 29 Eylül tarihinde meydana gelmiş, yolda yürüyen 27 yaşındaki A.Ç. isimli kadına bir şahıs önce omuz ardından yumruk atmıştı. Yaşanan bu saldırı anı ise güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti..

Olaydan sonra ise saldırıya uğrayan A.Ç.'nin polise verdiği ifadede ise, evine gittiği sırada siyah saçlı, kirli sakallı, beyaz tenli bir erkeğin kendisine çarptığını söyleyerek, "Yavaş olur musunuz?" dedim. O da bana, "Sen bana nasıl böyle bir şey dersin" dedi ve beni omuzlarımdan yere itti, yere düşürdü. Bir müddet yerde kaldım" dediği öğrenildi..

SALDIRGANIN TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olaydan sonra polis ekipleri kayıplara karışan şüpheli şahsı belirlemek için çalışma başlattı. Olayın yaşandığı mahallenin yakın yerlerindeki 20'den fazla güvenlik kamerasını inceledikten sonra şüphelinin tıp fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Hakan Dağ olduğunu belirledi..

Yapılan incelemeler sonrasında yeri belirlenen Hakan D. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Ataşehir Asayiş Büro Amirliğine götürülen Hakan D.'nin sorgusu sürüyor.

CHP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

Hasan Dağ'ın DHKP-C sempatizanı ve CHP Gençlik Kolları üyesi olduğu belirtiliyor.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN