Arama

Philip Watson Özyeğin Üniversitesi’nde!

Özyeğin Üniversitesi, Global Yatırım Laboratuvarı Başkanı Philip Watson'ı konuk edecek.

Philip Watson Özyeğin Üniversitesi’nde!
Yayınlanma Tarihi: 9.5.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 09.05.2018 17:16

Citi Özel Bankacılık Chief Innovation Officer'ı ve Global Yatırım Laboratuvarı Başkanı Philip Watson, 10 Mayıs Perşembe günü 12:45-14:00 saatleri arasında Özyeğin Üniversitesi-X Binası, B27 Tasarım Alanı'nda seminer vermek üzere konuk olacak.

IE363 derslerine katılan öğrencilerin yanı sıra, tüm öğrencilere açık olarak gerçekleşecek etkinlikte Philip Watson, "The Winning Ticket - Innovation Trends in Global Financial Industry: Perspectives from a Global Financial Institution" başlıklı bir sunum yapacak.

Philip Watson Kimdir?

Philip, Citibank Global Yatırım Laboratuvarının yöneticisi olup, yüksek net değerli müşteriler ve dünya çapındaki grup ofisleri için, yenilikçi ve bütüncül servet yönetimi stratejilerinin oluşturulup sunulması ve varlık dağılımı ve risk yönetimi tavsiyelerinden sorumludur. Philip aynı zamanda Citi Özel Bankacılık'ta yatırım faaliyetlerinin kalitesini iyileştirmeye yönelik yenilikçi çözümler ve teknolojilerin geliştirilmesinden sorumlu birim olan Global Yatırım Yenilikleri Ofisi'nin de yöneticisidir.

Philip, Özel Bankacılık'ın taktiksel varlık dağılımı politikasını belirleyen Küresel Yatırım Komitesi'nin de oy hakkı bulunan bir üyesidir. Buna ek olarak, Philip, Citi'de özel portföy yönetimine ilişkin bilinçli kararların alınmasını sağlayan Çoklu-Varlık Sınıfı Komitesi'nin de üyesi olarak görev yapmaktadır.

Philip, 2003 yılında Özel Bankacılık'a katılmadan önce, Citi Yatırım Bankacılığı'nda özkaynak türevleri, risk yönetimi ve varant işlemleri gibi alanlarda çok çeşitli görevlerde bulunmuştur.

Küresel Yatırım Laboratuvarı, müşterilerin portföy oluşturmalarına, risklerini anlamalarına ve kendilerine en uygun yatırım stratejilerini oluşturmalarına yardımcı olmak üzere oluşturulmuş, New York, Londra, Cenevre, Hong Kong ve Singapur'da görevli profesyonellerden oluşan bir ekiptir.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN