Arama

BAU İletişim Fakültesi logosunu arıyor

BAU, İletişim Fakültesi olarak bünyesindeki bölümlerin eğitim verdiği alanlara, fakültenin uluslararası imajı ve kimliğine uygun tarzda, yazı tipi, renk uyumu, içerik ve estetik açıdan Bahçeşehir Üniversitesi ile bütünlük sağlayabilecek bir logo arayışında olduğunu duyurdu.

BAU İletişim Fakültesi logosunu arıyor
Yayınlanma Tarihi: 17.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 17.04.2018 16:19

"Bir Dünya Üniversitesi" Bahçeşehir Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi, eğitimde ortaya koyduğu ayrıcalık ve farkları betimleyebilen, özgün görsel anlatıma sahip ve bünyesindeki bölümleri temsil gücü yüksek bir logo tasarımı için, yarışma yoluyla öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi logosunun belirleneceği yarışma, fakülte ve bölümlerdeki eğitimi bizzat deneyimleyen, iletişim disiplinlerine ait kültüre hakim fakülte lisans öğrencilerinin katılımıyla düzenlenirken, aynı zamanda fakülteden mezun olacak gençlerin okullarına yaratıcılıkları yoluyla kalıcı bir miras bırakmasını amaçlıyor.

30 Nisan 2018 Pazartesi saat 18.00'e dek katılım sağlanabilecek yarışmada başarı için aranan koşullar; Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesindeki bölümlerin eğitim konusuna ve fakültenin uluslararası imajı ve kimliğine uygun tarzda, profesyonel bir logonun gerekliliklerini bünyesinde barındıran, yazı tipi, renk uyumu, içerik ve estetik açısından Bahçeşehir Üniversitesi ile bir bütünlük sağlayabilen özellikler şeklinde öne çıkıyor.

Jüri üyeleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Suher, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tolga Hepdinçler, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şafak Şahin, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nazlı Eda Noyan, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İpek Torun, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Didem Çarıkçı Wong ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Tanzer Ercanpolat'ın yer aldığı yarışma 25 Mayıs 2018 Cuma günü kazananını belirleyecek.

Birincinin "GoPro Hero 6 Black", ikincinin "Wacom Intuos Pen Tablet" ve üçüncünün "Instax Mini 90 Neo Classic" ile ödüllendirileceği rekabette yalnızca kazananın logosu Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi logosu olarak kullanılmaya hak kazanacak.

Detaylar, katılım koşulları ve şartname için PDF metne buradan ulaşabilirsiniz.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN