Arama

İTÜ Robot Olimpiyatları başlıyor!

Kontrol ve Otomasyon Kulübü tarafından 12-13-14 Nisan 2018'de 12.si düzenlenecek olan İTÜ Robot Olimpiyatları, 10 farklı yarışma kategorisi, yerli ve yabancı, alanında uzman hocaların seminerleri, panel ve atölye çalışmaları ile bu sene de akademi-endüstri-öğrenci işbirliğini sağlıyor ve robotik alanında uluslararası sahada yapılan çalışmaları bir araya getiriyor.

İTÜ Robot Olimpiyatları başlıyor!
Yayınlanma Tarihi: 9.4.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 09.04.2018 17:02

Her sene 10000'i aşkın katılımcı ağırlayan İTÜRO, yeni eklediği drone ve simülasyon kategorileri ve düzenlenecek güncel konulardaki diğer etkinlikleri ile bu sayıyı geçmeyi planlıyor.

Seminer programı ise şöyle:

-Prof. Neville Hogan – MIT, Controlling Physical Interaction -Asst. Prof. Mark Mueller - University of California, Berkeley, Design and Control of Multicopters for Challenging Conditions -Prof. Dr. İsmail Lazoğlu – Koç Üniversitesi, Endüstriyel Üretimde Robotlar -Doç. Dr. Barış Akgün – Koç Üniversitesi, Robot Öğrenmesi -Doç. Dr. Sırma Yavuz – Yıldız Teknik Üniversitesi, Akıllı Mobil Robotları Hayalden Gerçeğe Dönüştürmek -Dr. Feyza Erkan – Boğaziçi Üniversitesi, NECSLAB ve Gezgin Otonom Robotlar Yarışma Kategorilerimiz -Drone Kategorisi -İnşaat Kategorisi -Simülasyon Kategorisi -Merdiven Çıkan Kategorisi -Renk Seçen Kategorisi -Senaryo: Trafik -Mikro Sumo Kategorisi -Çizgi İzleyen Kategorisi -Çizgi İzleyen Minikler Kategorisi -Serbest Kategori

Detaylı bilgi için tıklayınız...

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN