Arama

Biruni Üniversitesi etkinlik takvimi

Biruni Üniversitesi'nin farklı branşlarda düzenlediği etkinlikler sürüyor. Üniversite, önümüzdeki dönemde birçok konferans ve sempozyuma ev sahipliği yapacak.

Biruni Üniversitesi etkinlik takvimi
Yayınlanma Tarihi: 23.3.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 23.03.2018 17:40

BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ MEDİKAL MUHASEBE YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

Özel sağlık sektöründe sürekli değişen mevzuatları yakında takip etmek ve doğru yorumlamak, değişimlere hızla adapte olup bu süreci yönetebilmek amaçlanmaktadır. Katılımcıların çalıştığı şirkette yönetimine sunacağı raporlama, maliyet ve verimlilik çalışmalarında yol gösterici genel hastane yöneticileri yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Yine Sağlık Sektöründe verilen hizmetlerin doğru bir şekilde faturalamaya dönüştürülememesi şirketlerin en temel sorunlarından biridir. Bu program ile tüm faturalandırma süreçleri ele alınarak; güncel bilgilerin edinilmesi, yaşanması muhtemel kayıpların (Kesinti ve Ceza) önlenmesi, nitelikli personel yetiştirilmesi ile birlikte hastanelerin en büyük problemi olan giderlerin kontrol altında tutulmasını sağlayacaktır. Program ile kişilerin bu yönde farkındalık oluşturması, rutin bir faturalama ya da medikal Muhasebe personeli olmanın yanı sıra tüm hastane süreçlerinin analizlerini yapabilen, bunları kurgulayabilen ve bu süreçleri yönetebilen yöneticilerin yetiştirilmesi amaçlanmıştır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

ULUSAL REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMADA GÜNCEL KONULAR SEMPOZYUMU: ŞİDDET

Detaylı bilgi için tıklayın.

TANIDAN EĞİTİME ULUSLARARASI OTİZM SEMPOZYUMU

Biruni Üniversitesi sponsor kuruluşların desteği ile 7-8 Mayıs 2018 tarihleri arasında 'Otizmde Zorlayıcı Davranışlar ve İletişim' konulu Tanıdan Eğitime Uluslararası Otizm Sempozyumu düzenliyor. Kendisi de bir otizmli olan Prof. Dr. Temple Grandin'in de online katılacağı sempozyumun, otizm spektrum bozukluğu alanında çalışmayı düşünen üniversite öğrencilerine, etkili eğitim programları geliştirmek isteyen eğitimcilere, uzmanlara ve ailelere yardımcı olacak kapsamlı, kanıta dayalı bilgiler sağlaması amaçlanmıştır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

ÇOCUKLARDA SIK GÖRÜLEN RUH SAĞLIĞI PROBLEMLERİ

28.03.2018 Çarşamba

Saat : 12:00- 13:00

Yer : Biruni Üniversitesi Konferans Salonu


ÇOCUKLARDA PERİFER VE SENTRAL İŞLEMLEME VE İŞİTSEL EĞİTİM KONGRESİ

31.03.2018 – 01.04.2018

Saat : 09:00- 18:00

Yer : ​Biruni Üniversitesi Konferans Salonu


İNGİLİZ/AMERİKAN EDEBİYATLARINDA ÇOCUK, EĞİTİM VE TOPLUMSAL GELİŞİM

09 Nisan 2018 Pazartesi

Saat : 14:30- 16:30

Yer : ​Biruni Üniversitesi Konferans Salonu

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN