Arama

Akademik personel alınacak!

İstanbul Medipol Üniversitesi, devamlı statüde öğretim üyesi alacak. Üroloji, kardiyoloji, radyoloji, beslenme ve diyatetik anabilim dalından öğretim üyesi alınacak. Başvurular ise 5 Nisana kadar devam edecek.

Akademik personel alınacak!
Yayınlanma Tarihi: 23.3.2018 00:00:00 Güncelleme Tarihi: 23.03.2018 15:47

Üniversitenin akademik birimlerine öğretim üyesi olarak atanmak için başvuracak adayların;

a) 657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,

b) Yabancı Ülkelerden alınan Diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması gerekiyor.

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan;

Profesör kadrosuna başvuracak adayların; başvurduğu bölüm/anabilim dalını belirttiği Başvuru Dilekçesine; YÖK formatlı özgeçmiş, Doçentlik Belgesi, diploma örnekleri (Lisans -Noter onaylı- Belgesi, Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık Belgesi, Profesörlükte işe başlama yazısı), Yabancı dil belgesi veya eşdeğerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonuç belgesi, Kimlik fotokopisi ile 4 (dört) adet fotoğraf, Bilimsel çalışma ve yayınları ile yayın listesini kapsayan belgelerinin birer suretini ekleyerek 6 (Altı) takım dosya halinde veya 6 (Altı) adet cd veya flash bellek olarak rektörlüğün İnsan Kaynakları ve Personel Daire Başkanlığına;

Doçent kadrosuna başvuracak adayların; başvurduğu bölüm/anabilim dalını belirttiği Başvuru Dilekçesine; YÖK formatlı özgeçmiş, doçentlik Belgesi onaylı sureti, diploma örnekleri (Lisans -Noter onaylı- Belgesi, Yüksek Lisans, Doktora/Uzmanlık Belgesi), Yabancı dil belgesi veya eşdeğerliliği kabul edilen bir yabancı dil sınav sonuç belgesi, kimlik fotokopisi ile 4 (dört) adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınları ile yayın listesini kapsayan belgelerinin birer suretini ekleyerek 4 (dört) takım dosya halinde veya 4 (dört) adet cd veya flash bellek olarak rektörlüğün İnsan Kaynakları ve Personel Daire Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.

İlgili kadrolara başvuran adayların durumları mevzuat gereğince oluşturulacak jüriler tarafından değerlendirilecek, bilimsel çalışmaları yeterli görülenlerin ilgili Yönetim Kurullarında uygun bulunması halinde, birim amirlerinin teklifi, Rektörlük Makamı ve Mütevelli Heyetince onaylanmasından sonra sözleşme gerçekleştirilecek. Belirtilen şartları taşımayan ve başvuru süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları dikkate alınmayacak.

2024 Fikriyat. Tüm hakları saklıdır.
BİZE ULAŞIN